Визия, Мисия и Ценности

Нашата Мисия

Да предоставим на нашите клиенти надеждни и валидни тестове, с които те да могат всеобхватно да измерват характеристиките на личността – своята и на своите служители. 

Нашата Визия

Служителите са сърцето на всяка компания. Те са нейният основен капитал. Всеки акционер и предприемач би желал да има ясна представа за стойността на капитала, с който разполага. HR Analytics предлага набор от тестове за личността с които лесно и надеждно можете да измерите Вашите служители. Тестовете, които предлагаме са удобни не само за компании, но и за индивидуални лица.

В случай, че тепърва предстои да изберете професия в която да се развивате, но имате колебания и съмнения, нашият Шестфакторен тест за професионални интереси ще ви помогне да се ориентирате.

Много често специалистите, които търсят кариерно развитие и промяна пишат в резюмето си, че са добри екипни играчи или пък изброяват силните си страни. Тези твърдения ще звучат много по-достоверно, ако към тях прикрепите резултати от валидирани за българския пазар тестове и реално докажете, че това, което сте написали не са само думи. Тестовете:

  • Тест за работа и вземане на решения в екип
  • Тест за оценка на силните страни в работата

ще ви помогнат лесно да убедите мениджъра Човешки ресурси, че Вие действително притежавате изброените в резюмето си качества и ще имате реален принос към компанията.

Мениджърите Човешки Ресурси, могат да се възползват от тестовете:

  • Тест за критично мислене
  • Тест за оценка на бизнес мисленето
  • Тест за тъмната страна на личността
  • Многофакторен личностен тест по Голямата Петорка

за да бъде обективен процесът на атестация и за да направят ефективни предложения на мениджмънта, кои служители трябва да получат възможност за кариерно развитие.

Тестовете, които предлага HR Analytics са надеждни, практични, професионално валидирани и информативни. Ние даваме отговори на въпроси, които вълнуват всеки човек. Възползвайте се.

Направени за Вас

Нуждите и изискванията на нашите клиенти ни мотивират да създаваме разнообразни, практични и професионално валидирани тестове. Ние помагаме на българските мениджъри да анализират знанията, уменията, способностите и личността на техните служители, както и да увеличат тяхната организационна ефективност и лоялност. В случай, че не откривате тест от който имате нужда – свържете се с нас и ние ще разработим такъв, който да отговаря на вашите изисквания.

Ние сме единствената българска компания, която директно и бързо предлага онлайн-базирани тестове не само на специалисти по човешки ресурси, но и на индивидуални клиенти. Нашите цени са крайни. Предимството на нашите тестове е, че не е необходимо да преминавате през обучения, да закупувате ръководства за използването на теста или пък хартиени бланки. В динамичният свят на професионалистите, времето и удобствата на нашите клиенти са най-ценният ни актив.