Нашият екип

yankov_georgi

Георги Янков

Психолог и Психометрик

Георги Янков е магистър по трудова и организационна психология от Софийския университет „Св. Климент Охридски“, магистър по индустриална и организационна психология от Барух Колидж (Градски университет на Ню Йорк) и доктор по индустриална и организационна психология от Държавния университет на Боулинг Грийн на щата Охайо, където понастоящем е изследовател в областите на психометрията и междуличностните разлики.

Георги работи като психометрик от 2013 година и е създал, адаптирал и стандартизирал за България широк спектър от тестове и въпросници за оценка на нормалната и абнормалната личност, интелигентността, креативността, честността, професионалните умения, стреса, общото здраве и много други психологически понятия.

Той вярва и работи за оценяването на човешките ресурси чрез психометрично надеждни тестове и въпросници, които в крайна сметка да оправдаят инвестицията на компаниите в оценката на техните човешки ресурси.

tanya_todorova

Таня Тодорова

Психолог и Маркетолог

Таня Тодорова е магистър по трудова и организационна психология от Софийския университет „Св. Климент Охридски“ и магистър по бизнес администрация от Университета за национално и световно стопанство.

Тя има собствен бизнес в подбора на IT кадри в Германия. В България тя е била мениджър-подбор в Адеко, където и изгражда своя опит в областта на подбора на човешки ресурси.

Тя е специалист в областите на традиционния подбор, хедхънтинга и центровете за оценяване.